BLACKBOMBS DORIAN YATES NUTRITION
BLACKBOMBS de la Dorian Yates Nutrition combina o formula de ingrediente speciale care sustine pierderea din greutate prin arderea rapida a grasimilor nedorite. BLACKBOMBS este probabil cel mai puternic supliment nutritiv in materie de slabire! Produsul este testat stiintific, ofera energie si nivel maxim de concentrare si contine ingrediente cheie care determina inlaturarea tesutului adipos nedorit. Acest supliment de ultima generatie sustine reactiile termogenice influentand accelerand metabolizarea grasimilor. Suprima senzatia de foame  si ataca grasimea in mod eficient. Contine toate ingredientele necesare pentru antrenamente mai lungi.
Marca este in stransa legatura si colaborare cu cel mai renumit culturist britanic, Dorian Yares, ce are in palmares sase titluri consecutive Mr. Olympia. Dorian Yates a devenit celebru datorita masivitatii si densitatii musculare si este considerat a fi cel care a impus un nou standard in culturismul profesionist. In perioadele pre/competitionale acesta folosea pentru slabire si definire un regim nutritional special si majoritatea ingredientelor din actualul produs BLACKBOMBS. MOD DE ADMINISTRARE Portia zilnica este de 1 tableta si se administreaza inainte de una dintre mesele de dimineata sau de pranz. Nu depasiti doza, este deosebit de puternic. Nu administrati suplimentul cu mai putin de 5 ore inainte de culcare. Pentru cele mai bune rezultate, se administreaza pentru o perioada de 60 de zile, alaturi de un program de nutritie si unul de antrenamente adecvate. A nu se folosi de catre copii sau de catre femeile insarcinate sau care alapteaza.
TERMENI SI CONDITII      l      POLITICA DE RETUR      l      GARANTIA PRODUSELOR      l      METODE DE PLATA      l      CONFIDENTIALITATE
Proteine - Suplimente - Nutritive - Fitness - Culturism